Bodega Norton Reserva Malbec, Argentina

Bodega Norton Reserva Malbec, Argentina Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

En dyb rød farve med lilla reflekser.En meget udtryksfuld duft af mørke bær, viol og tobak.Duft går igen i smagen og efterfølges af en behagelig og holdbar eftersmag.

Flere detaljer

Beskrivelse

I 1895, grundlage den engelske jernbane ingeniør Edmund James Palmer Norton, Vingården Bodega Norton.Han tilplantede sine marker med vinstokke importeret fra Frankrig og skabte herved Argentina´s første vinbrug.En af de importerede vinsorter var druen Malbec.Denne drue som i Frankrig (hoveddruen i Cahors) kendes under navnene Auxerrois eller Cot, viste sig at give bemærkelsesværdig gode resultater i Argentina, hvorfor den i årenes løb nærmest har erhvervet sig en position som Argentinas nationaldrue.

Det er gået stærkt siden 1989, hvor den østrigske forretningsmand Gernot Langes Swarowski overtog Bodega Norton. Sønnen Michael er daglig leder. Han deler sin fars perfektionistiske indstilling, har gennemrenoveret og perfektioneret de gamle kældre og indført up to date teknik i vinmarkerne.Med Jorge R. Riccitelli, som vinmager, udgør de sammen et nyt dynamisk team. Jorge R. Riccitelli kan trække på konsulenter fra USA, Australien og Frankrig. Han kan derved sikrer al den ekspertise, der kræves til topvine.

Den tidligere leder af Argentina´s forsknings institut i vitikultur, Carlos Tizio-Mayer, uddannet på universitetet i Davis, Californien, er chef i de godt 200 ha store vinmarker.Det solrige og meget tørre klima har gjort det muligt for Norton at drive vinmarkerne efter økologiske principper.

Varefakta
Reference

7792319678003

Land

Argentina

Område

Finca La Colonia, Mendoza.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

70% Malbec, 25% Merlot, 5% Cabernet Franc

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodega Norton Reserva Malbec, Argentina Bodega Norton