Bodega Norton Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina

Bodega Norton Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En rubinrød vin med et fantastisk farvespil.En kompleks duft af modne røde frugter, mynte og et hint af chokolade.En meget koncentreret smag, med runde, modne tanniner og en krydret, holdbar eftersmag.

Flere detaljer

Beskrivelse

I 1895, grundlage den engelske jernbane ingeniør Edmund James Palmer Norton, Vingården Bodega Norton.Han tilplantede sine marker med vinstokke importeret fra Frankrig og skabte herved Argentina´s første vinbrug.

En af de importerede vinsorter var druen Malbec. Denne drue som i Frankrig (hoveddruen i Cahors) kendes under navnene Auxerrois eller Cot, viste sig at give bemærkelsesværdig gode resultater i Argentina, hvorfor den i årenes løb nærmest har erhvervet sig en position som Argentinas nationaldrue.Det er gået stærkt siden 1989, hvor den østrigske forretningsmand Gernot Langes Swarowski overtog Bodega Norton. Sønnen Michael er daglig leder. Han deler sin fars perfektionistiske indstilling, har gennemrenoveret og perfektioneret de gamle kældre og indført up to date teknik i vinmarkerne.

Med Jorge R. Riccitelli, som vinmager, udgør de sammen et nyt dynamisk team. Jorge R. Riccitelli kan trække på konsulenter fra USA, Australien og Frankrig. Han kan derved sikrer al den ekspertise, der kræves til topvine.Den tidligere leder af Argentina´s forsknings institut i vitikultur, Carlos Tizio-Mayer, uddannet på universitetet i Davis, Californien, er chef i de godt 200 ha store vinmarker. Det solrige og meget tørre klima har gjort det muligt for Norton at drive vinmarkerne efter økologiske principper.

Varefakta
Reference

7792319678010

Land

Argentina

Område

Finca La Colonia, Mendoza.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodega Norton Reserva Cabernet Sauvignon, Argentina Bodega Norton