Billi Billi Shiraz, Mount Langi Ghiran, Australien

Vis stort billede
Billi Billi Shiraz, Mount Langi Ghiran, Australien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne Shiraz rødvin er lagret udelukkende på franske egetræsfade, da dette sikrer, at vinen fastholder sin kølige frugt. Vinens næse domineres af aromaer fra mynte, sort peber og mørke bær. På tungen er vinen dejlig saftig, og samtidig ganske intens med en lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Mount Langi Ghirans vinmarker er smukt placeret mellem to bjerge i regionen Grampians i Western Victoria, og i 1870 plantede europæiske immigranter de oprindelige vinmarker. 1968 blev de første marker med Shiraz-druen plantet.

Det kolde klima dér er specielt Shiraz-druen og unikt for vinene. Druerne kan lide at tage sig tid til at modne og udvikler derved sin særlige peberagtige smag, som er en af grundene til, at vinhusets marker er nogle af de sidste, der bliver høstet. Den sene høst, samt skyggepåvirkningen fra bjergene, er medvirkende til at gøre vinene fra Langi meget karakteristiske og helt specielle. Trevor Mast købte ejendommen i 1987 og solgte den videre i 2002 til familien Rathbone, som også ejer Yering Station.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316563090114

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Grampians

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Shiraz

Anmeldelser

89 Point af James Halliday

Velegnet til

Faste oste og grillet eller braiseret kød og lam.

Konservering

Indeholder sulfitter

Billi Billi Shiraz, Mount Langi Ghiran, Australien Mount Langi Ghiran