Bertani Amarone Classico della Valpolicella DOC, Italien, 2004

Vis stort billede
Bertani Amarone Classico della Valpolicella DOC, Italien, 2004

759,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Vinen fremstår med en intens rød farve. Til næsen indbyder vinen en duft af blomme, kirsebær og syrlige kirsebær. Efterfølgende fornemmer man toner af tørret frugt, te blade, lakrids og krydderier. Vinen åbner sig dejligt i munden med de røde bær. Vinen betragtes som et af de højeste trin på rangstigen af italiensk vintradition. Dens klassiske stil og lange finjusteringsperiode har gjort vinen unik

Flere detaljer

Mere info

Casa Vinicola Bertani vinhuset blev opført af Gaetano og Giovan Battista Bertani i året 1857. Senere besluttede man internt i familien, at lade et vineri opføre i byen Grezzana. I 1953 besluttede man at udvide vineriet og erhvervede derfor The Novare Estate ved byen Arbizzano, der er beliggende nord fra Verona. 

Selve vineriet betragtes som værende et af de smukkeste i det dejlige Valpolicella Classico område. Selve vinhuset er en af de få vinproducenter, der ikke køber deres druer andetsteds. De bruger derfor udelukkende selvproducerede druer, og kan på den måde selv følge og kontrollere hele processen fra start til slut.

Bertani ejer i dag over 250 hektar i Valpolicella Classico området, men der dyrkes kun vinstokke på de 130 hektar, da resten er natur for at sikre god biodiversitet. Alle markerne er under konvertering til økologisk dyrkning, som de forventer færdigt i senest 2017.

Alt i hele produktionen er de senere år optimeret, hvilket vil sige at vinene fortsat laves efter de klassiske forskrifter, men med det bedste mulige udstyr til rådighed. Bertani producerer i dag ikke kun de kendte vine som Secco Bertani, Villa Arvedi eller Amarone Classico, men også bl.a. flot Soave og IGT Verona. Et vinhus i særklasse - ikke blot i Veneto og Italien - men i hele verden.

PRODUKTDETALJER
Reference

8008326003158

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Område

Valpolicella

Årgang

2004

Druesorter

Rondinella, Corvina Veronese

Velegnet til

Yderst velegnet til rødt kød, vildt eller det klassiske ostebord.

Konservering

Indeholder sulfitter

Bertani Amarone Classico della Valpolicella DOC, Italien, 2004 Bertani