Barolo DOCG Cannubi-Boschis, Italien, 2010

Vis stort billede Tilføj
Barolo DOCG Cannubi-Boschis, Italien, 2010

479,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-3 hverdage

Vinen fremstår granatrød med orange reflekser. Bouquetten er delikat, intens med en bred palette fra røde bær over roser til balsamiske noter. Smagen er elegant, afstemt tannin, fyldig og med delikate noter af chocolade og i den vedholdende eftersmag, noter af lakrids.

Flere detaljer

Mere info

Parcel på enkeltmark: Cannubi-Boschis i Barolo Kommune. Lerblandet og kalkholdig jordbund, hvor der høstes primo, medio oktober. Vinifikation: Blid presning af manuelt selekterede drueklaser.  Efter mosten opblødes på druekvaset i 20-22 dage igangsættes traditionel gæring på cementtanke og herefter malolaktisk gæring. Vinen lagrer 36 md på slovanske egefade på 20-40 hl. Herefter omstikkes til stålfad og tappes på flasker, hvor den modner i ca. 6 md inden salg.

Stort veldrevet kooperativ, der etableredes i 1901 og blev reorganiseret i 1959. I dag er der 175 medlemmer, der i alt dyrker vin fra vinstokke på 235 ha jord. Fra dette cooperativ møder vi hele viften af hvad Piemonte, som vinregion er blevet så kendt og berømt for: Bløde Barberavine til med agressive Barolo og Barbaresco. På de hvide finder vi også den brede palette: sprøde Arneis til fine og delikate Favorita.

Der investeres kontinuerligt i hardware i vinkælderen, således man altid er i forreste række mht. at have det bedste grundlag for at producere vine af bedste kvalitet. Herudover byder Cantina del Nebbiolo på en pris/kvalitets ratio, der klart er i forbrugerens favør. Fremdriften ses også i, at der efterhånden høstes flere og flere anerkendelser ude i den store vinverden af Ratings. Senest topkarakteren 3 hjerter hos tyske Merum for enkeltmarks-Barbaresco'en Meruzzano.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014384000190

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

2010

Druesorter

Nebbiolo

Serveres ved

18 °C

Anmeldelser

90p Decanter, 91p Veronelli

Velegnet til

Steaks, vildt og kraftfulde kogeretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Barolo DOCG Cannubi-Boschis, Italien, 2010 Cantina del Nebbiolo