Barefoot Merlot, Californien, USA

Vis stort billede Tilføj
Barefoot Merlot, Californien, USA

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne Merlot har en medium fylde samt en dejlig krydret aroma, som er domineret af mørke kirsebær, solbær, mælkechokolade og et strejf af kaffe.

Flere detaljer

Mere info
Merlot-druerne til denne vin bliver plukket fra vinmarker i Clarksburg, Lodi og andre steder ved Central Valley, hvor druerne har de optimale forhold med varme dage og kølige nætter. Sæsonen starter ud med mere kølige forårstemperaturer, hvorefter varmen tager over, og det sikrer en optimal modning med en stor duft samt en god syrebalance. Gæringen af denne Merlot sker under jævnt varme temperaturer, da dette for alvor bringer de forskellige karakterer frem i vinen.

E. & J. Gallo Winery er ikke blot en af de førende vingårde i verden i forhold til dyrkning af druer og fremstilling af vin, men de er også førende indenfor distribution og markedsføring af deres vine. Vinhuset blev stiftet i 1974 i Modesto, Californien, og det har i dag 4600 ansatte. Gallo Winery har i sandhed vokset sig stor siden begyndelsen, da det i dag er det andet største vinhus i verden, når det kommer til volumen.
PRODUKTDETALJER
Reference

18341751109

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Central Valley, Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

82% Merlot, 5% Rubired, 3% Zinfandel

Velegnet til

Med sin runde smag, er denne vin god til grillet kød og krydrede pastasaucer.

Konservering

Indeholder sulfitter

Barefoot Merlot, Californien, USA Gallo Winery (Barefoot)