Backhouse Zinfandel, USA

Vis stort billede Tilføj
Backhouse Zinfandel, USA

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Aromaen er rig på nuancer af vanilje, kakao og røde bær. Domineret af noter af solbær, kakao, hindbær og garrique, har vinen en meget intens smag, med en blød og lang eftersmag med velintegrerede tanniner.

Flere detaljer

Mere info
Igennem de seneste 10 år har Zinfandel fra Californien udviklet sig til at være en særlig populær druesort. Zinfandel-druerne som findes i Backhouse kommer fra Sonoma County ved Napa Valley. Vinen lagres i 6 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade, efter den har gæret.

Historien bag Backhouse går tilbage til 1994, hvor Roy og Rachael Cecchetti købte et landområde på 2½ hektar i Sonoma Valley i Californien. På grunden, ved siden af et stort piletræ, var et gammelt baghus, der viste sig at have været hjem for både vinavlere, forfattere og kunstnere. Cecchetti-familien ønskede at videreføre denne arv og genoplive de mange minder for en ny generation.Sonoma Valley er oprindelsesstedet for Californiens vinindustri, hvor de første vinhuse blev etableret sidst i 1850erne. I dag er dalen i øvrigt blevet en vigtig californisk turistdestination, hvor vingårdene omkring byen Sonoma hvert år tiltrækker tusindvis af vininteresserede turister.
PRODUKTDETALJER
Reference

898756001316

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

14,8%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Zinfandel

Serveres ved

15-16 °C

Velegnet til

En oplagt vin til burger, pizza eller lækkert oksekød og gode bøffer.

Konservering

Indeholder sulfitter

Backhouse Zinfandel, USA Backhouse