Backhouse Cabernet Sauvignon, USA

Vis stort billede Tilføj
Backhouse Cabernet Sauvignon, USA

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Aromaen er rig på nuancer af orientalske krydderier og røde bær. Smagen er herlig saftig og pakket med en intens rød frugt og en lang blød eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
Cabernet Sauvignon har i mange år været den mest populærer drue i Californien og det californiske klimaet er mange steder optimalt til denne alsidige drue. Druerne til Backhouse kommer fra marker i Sonoka County tæt ved Napa Valley. Efter gæringsprocessen lagres vinen i 6 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade.

Historien bag Backhouse går tilbage til 1994, hvor Roy og Rachael Cecchetti købte et landområde på 2½ hektar i Sonoma Valley i Californien. På grunden, ved siden af et stort piletræ, var et gammelt baghus, der viste sig at have været hjem for både vinavlere, forfattere og kunstnere. Cecchetti-familien ønskede at videreføre denne arv og genoplive de mange minder for en ny generation.Sonoma Valley er oprindelsesstedet for Californiens vinindustri, hvor de første vinhuse blev etableret sidst i 1850erne. I dag er dalen i øvrigt blevet en vigtig californisk turistdestination, hvor vingårdene omkring byen Sonoma hvert år tiltrækker tusindvis af vininteresserede turister.
PRODUKTDETALJER
Reference

898756001125

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Serveres ved

15-16 °C

Velegnet til

En oplagt vin til f.eks. braiseret og grillet kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Backhouse Cabernet Sauvignon, USA Backhouse