Augustus Valpolicella Classico Superiore, Italien

Vis stort billede Tilføj
Augustus Valpolicella Classico Superiore, Italien

109,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er rigtig flot vin i stor balance, som har en dejlig druesødme og en god frugt. Det er en klassisk vin lige efter bogen.

Flere detaljer

Mere info

Det er Valpolicella-vin med fuldt udtræk. Druerne har vokset på skråningerne i den gamle del af vindistriktet, hvor kvaliteten er højest. Den yngste del af appellationen er det fra det flade land neden for bakkerne. Når druerne er høstet tørres druerne i ca. 40 dage, hvilket giver en større koncentration af sukker og smagsekstrakter i druen. Efter endt gæring af vinen lagres den på ståltanke i ca. 6 måneder og derefter 10-12 måneder på flaske, før den bliver tilgængelig for salg. Jørgen la Cour-Harbo fra Nordjyske Stiftstidende giver vinen 10 ud af 10 mulige i juli 2012.

Accordini Igino drives i dag af Guido Accordini, men det var hans bedstefar, der i 1821 erhvervede sig 3 ha. jord i Valpolicella-området og grundlagde vinhuset. Over de sidste 40 år har vinhuset ekspanderet og råder i dag over 25 ha. jord, hvorpå der produceres noget af det bedste Valpolicella-området kan byde på indenfor følgende vine: Amarone, Ripasso, Valpolicella og Recioto. Vinhuset producerer tæt ved 100.000 flasker om året, og de har meget høj fokus på kvalitet. I særligt gode årgange såsom 1997, 2000, 2003 og 2005 har huset også produceret riservaer. Den store fokus på kvalitet belønnes også, da vinhuset hvert år bliver anerkendt med topkarakterer i Luca Maronis vinbibel.

PRODUKTDETALJER
Reference

8052440276387

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Moron's Hills, Verona

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

65% Corvina e Corvinoni, 25% Rondinella, 10% Rossignola

Anmeldelser

10 ud af 10 stemmer i Nordjyske

Velegnet til

Kraftig oksekød, oste samt nydelse uden tilbehør.

Konservering

Indeholder sulfitter

Augustus Valpolicella Classico Superiore, Italien Accordini Igino