Artadi Pagos Viejos, Spanien, 2013

Vis stort billede
Artadi Pagos Viejos, Spanien, 2013

679,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Pagos Viejos er en opvisning i intensitet og perfekt balance. I glasset optræder vinen med en mørkerød og violet farve. Vinen har en flot aroma af mørke røde bær, skovbund, trøffel, violer og et let præg af nyristet træ. På tungen overvældes man af vinens elegance, mineralitet og en fantastisk balanceret smag af moden rød frugt, krydderier, tobak og chokolade. Eftersmagen er særdeles lang og finesserig.

I de første 3-4 år efter frigivelse bør vinen iltes 4-5 timer før servering. En af Spaniens største vine og en perfekt ledsager til det bedste oksekød.

Flere detaljer

Mere info

Bodegas Artadi er en spansk topproducent af kvalitetsvine. De fungerede tidligere som et samarbejde af lokale vinbønder under navnet Coscheros Alaveses. Huset blev etableret i byen Laguardia i Jioja Alavesa i 1985. Huset klare mål er at hæve kvaliteten og udbrede kendskabet til dets vine. Artadi var det første vinhus i Spanien til at opdage vigtigheden af terroir, hvilket især kommer til udtryk i vinen El pison. Den meget omtalte El Pison vin har fået mellem 96 og 100 point i The Wine Advocate de sidste 6 årgange. Siden 1996 har Artadi også lavet vin i Alicante hvor fokus har været på Monastrell druen, og i Navarra hvor den største vægt er lagt på Grenache.

PRODUKTDETALJER
Reference

5710580001063

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Alavesa

Årgang

2013

Druesorter

100% Tempranillo

Velegnet til

Egner sig perfekt til oksekød af høj kvalitet.

Konservering

Indeholder sulfitter

Artadi Pagos Viejos, Spanien, 2013 Bodegas Artadi