Albet Noya Lignum Tinto, Penedés, Spanien

Vis stort billede
Albet Noya Lignum Tinto, Penedés, Spanien

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Økologisk vin fra Albet i Noya. Vinen er drikkeklar og er saftig og let krydret. En fremragende all round vin som er velegnet til buffetter og ikke alt for kraftige retter. Rødvinen er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Garnatxa og Merlot og alle druer er høstet i hånden. Gæringen varede 7 dage ved 26 grader med 12-16 dages maceration. Herefter har vinen ligget på 225L Allier fade i 11 måneder og 4 måneder på flaske før frigivelse.

Flere detaljer

Mere info
Vingården Albet i Noya stammer helt tilbage fra 1903 og var i 1972 den første vingård i Spanien til at omlægge alt arbejdet i marken til økologi. I dag ejer Albet i Noya hele 210 hektar, men kun 80 hektar er beplantet med vinstokke - de resterende 130 hektar består hovedsageligt af skov for at bevare en høj biodiversitet i området. Udover de 80 hektar vinmarker købes der samtidig lidt druer fra andre små økologiske vingårde i området, til markedets højeste priser for at opretholde den høje kvalitet.

I dag er flere af markerne omlagt til biodynamik, med forventning om at alle 80 hektar kan dyrkes på denne måde indenfor 10-12 år. Alle vine fra Albet i Noya er økologisk certificerede.
PRODUKTDETALJER
Reference

8437000043270

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Penedès

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot

Serveres ved

16-18 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Buffet, ikke alt for kraftige retter

Konservering

Indeholder sulfitter

Albet Noya Lignum Tinto, Penedés, Spanien Albet i Noya