Achaval Ferrer Quimera, Argentina

Vis stort billede
Achaval Ferrer Quimera, Argentina

209,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

38% Malbec, 37% Cabernet Sauvignon og 25% Merlot. Tæt rødviolet farve. duft med aromaer af blommer, brombær og chokolade. Vinens smag føles stor, rund og varm. Lang, fløjlsblød og mineralsk eftersmag. Vinen skal dekanteres mindst 1 time før servering.

Flere detaljer

Mere info

Achaval Ferrer vinhuset er en af landets bedste og stræber efter kun at producere elite-vine. De fokuserer på at lave rødvin af meget høj kvalitet i små mængder. Deres filosofi er, at vinstokken hvert år gerne må udtrykke sin personlighed igennem vinen, derfor vil deres vine aldrig være et ensartet kommercielt produkt. Vinhuset er startet af fire venner, to argentiner og to italiener.Achaval Ferrer ligger i Mendoza-region i det vestlige Argentina.

Mendoza er Argentinas vigtigste vinområde. Der er tale om ørkenagtig højslette i over 1000 meters højde, hvor klimaet er derefter: Varme, tørre dage og kølige nætter. Dette temperatursving sikrer druerne en lang modningsproces, hvilket sætter sit markante præg på vinene i form af en stor kompleksitet. I dag ejer de tre parceller, i alt 49 hektar. Achaval Ferrers ønolog er partneren Roberto Cipresso. Roberto Cipresso er også medejer af La Fiorita i Castelnuovo del Abate, Montalcino. Cipresso anses af pressen for at være en af de mest begavede unge ønologer nu om dage.

PRODUKTDETALJER
Reference

7798091110731

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

38% Malbec, 37% Cabernet Sauvignon og 25% Merlot

Konservering

Indeholder sulfitter

Achaval Ferrer Quimera, Argentina Achaval Ferrer