Achaval Ferrer Malbec Mendoza, Argentina

Vis stort billede
Achaval Ferrer Malbec Mendoza, Argentina

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Lækker frisk aroma med nuancer af mynte, basilikum, cedertræ, kirsebær og tobak. Fantastisk mineralsk smag med nuancer af blomme, kirsebær, mørk chokolade og en saftig eftersmag, hvor frugtsyren holder vinen i perfekt balance.

Flere detaljer

Mere info
Serverings: Vinen kan med fordel iltes 1-2 timer før servering ved 15-16 grader og vil være et flot match til f.eks. intense gryderetter, grillet kød og vildt.

Achaval Ferrer vinhuset er en af landets bedste og stræber efter kun at producere elite-vine. De fokuserer på at lave rødvin af meget høj kvalitet i små mængder. Deres filosofi er, at vinstokken hvert år gerne må udtrykke sin personlighed igennem vinen, derfor vil deres vine aldrig være et ensartet kommercielt produkt. Vinhuset er startet af fire venner, to argentiner og to italiener.Achaval Ferrer ligger i Mendoza-region i det vestlige Argentina. Mendoza er Argentinas vigtigste vinområde. Der er tale om ørkenagtig højslette i over 1000 meters højde, hvor klimaet er derefter: Varme, tørre dage og kølige nætter. Dette temperatursving sikrer druerne en lang modningsproces, hvilket sætter sit markante præg på vinene i form af en stor kompleksitet. I dag ejer de tre parceller, i alt 49 hektar. Achaval Ferrers ønolog er partneren Roberto Cipresso. Roberto Cipresso er også medejer af La Fiorita i Castelnuovo del Abate, Montalcino. Cipresso anses af pressen for at være en af de mest begavede unge ønologer nu om dage.
PRODUKTDETALJER
Reference

7798091110915

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Malbec fra 3 forskellige vinmarker

Anmeldelser

92 POINT AF PARKER, 5/6 stjerner i Ekstra Bladet

Velegnet til

Vil være et flot match til f.eks. intense gryderetter, grillet kød og vildt.

Konservering

Indeholder sulfitter

Achaval Ferrer Malbec Mendoza, Argentina Achaval Ferrer