Taylor's Quinta de Vargellas 2008, Vintage Port, 37,5 cl

Vis stort billede Tilføj
Taylor's Quinta de Vargellas 2008, Vintage Port, 37,5 cl

225,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En elegant portvin med en intens, næsten sort farve. Dufter fyldigt af solbær og vilde bær samt hints af lakrids og sirup. Har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, kraftige tanniner med en lang, behagelig eftersmag med masser af saft og kraft.

Flere detaljer

Mere info
Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Vintage Port bør drikkes efter ca. 10 år, men vil uden tvivl udvikle sig i 20-25 år. P.g.a. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den, på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken.Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen. Bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet, uafhængigt familiefirma, med hovedsæde beliggende i Vila Nova de Gaia, Portugal. Hvor fra portvinene også afskibes.Druerne til Taylor´s portvinene, dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Taylor´s eksporterer portvinene til mindst 54 lande verden over. De sælges naturligvis også i Portugal.
PRODUKTDETALJER
Reference

5013626114100

Land

Portugal

Indhold

37,5 cl

Årgang

2008

Konservering

Indeholder sulfitter

Taylor's Quinta de Vargellas 2008, Vintage Port, 37,5 cl Taylor's