Taylor's Quinta de Terra Feita 2008, Vintage Port

Vis stort billede Tilføj
Taylor's Quinta de Terra Feita 2008, Vintage Port

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Taylor's lagret i egetræsfade. En elegant portvin med en flot mørk, næsten sort-lilla farve. Dufter komplekst og utrolig intenst af frugt som brombær, hindbær og solbær. Har en fyldig, men samtidig næsten fløjlsblød frugtsmag med et strejf af chokolade og lakrids samt en lang, behagelig eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter eller som et glas "i utide" efter et godt måltid mad.

Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Vintage Port bør drikkes efter ca. 10 år, men vil uden tvivl udvikle sig i 20-25 år. P.g.a. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den, på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen. Bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet, uafhængigt familiefirma, med hovedsæde beliggende i Vila Nova de Gaia, Portugal. Hvor fra portvinene også afskibes.Druerne til Taylor´s portvinene, dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Taylor´s eksporterer portvinene til mindst 54 lande verden over. De sælges naturligvis også i Portugal.

PRODUKTDETALJER
Reference

5013626114117

Land

Portugal

Årgang

2008

Konservering

Indeholder sulfitter

Taylor's Quinta de Terra Feita 2008, Vintage Port Taylor's