Taylor's Late Bottled Vintage

Vis stort billede Tilføj
Taylor's Late Bottled Vintage

164,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Halvtør. Lagret på store egetræsfade. En elegant portvin med en flot rubinrød farve. Dufter intens og velafbalanceret af sorte kirsebær, røde blommer og brombær. Smager fyldigt og komplekst, men har samtidig en blød, rund og saftig frugtsmag, med bløde tanniner og en lang, behagelig eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
I det hele taget bærer portvinen præg af, at 2005 var et fantastisk høstår for Taylor’s. En harmonisk portvin, særdeles velegnet til chokoladedesserter eller skimmeloste, såsom Roquefort og Stilton. Prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.Bør serveres afkølet og er drikkeklar nu.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel.Taylor's er et personligt ejet, uafhængigt familiefirma, med hovedsæde beliggende i Vila Nova de Gaia, Portugal. Hvor fra portvinene også afskibes.Druerne til Taylor´s portvinene, dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Taylor´s eksporterer portvinene til mindst 54 lande verden over. De sælges naturligvis også i Portugal.
PRODUKTDETALJER
Reference

5013626111277

Land

Portugal

Velegnet til

Særdeles velegnet til chokoladedesserter eller skimmeloste, såsom Roquefort og Stilton.

Konservering

Indeholder sulfitter

Taylor's Late Bottled Vintage Taylor's