Yering Station Victoria, Yering Yarrabank Sparkling 2005

Vis stort billede
Yering Station Victoria, Yering Yarrabank Sparkling 2005

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne mousserende vin har en lys, strågul farve med fine bobler, der giver den en yndefuld krone. Bouqueten er elegant med aromaer af mandel, pære og croissant, mens smagen er cremet og kompleks med en lang og intens finish samt en frisk eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Serveres med: Yarrabank Sparkling kan nydes for sig selv, men komplementerer også skønt skaldyr, røget laks og frugtbaserede desserter.

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål. Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller. De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord. Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse.

Yearing Station blev i 2005 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel ”Winemakers of the Year” ved International Wine and Spirit Competition i London.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316562001494

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Yarra Valley

Årgang

2005

Druesorter

54% Chardonnay, 46% Pinot Noir

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Yarrabank Sparkling kan nydes for sig selv, men komplementerer også skønt skaldyr, røget laks og frugtbaserede desserter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Yering Station Victoria, Yering Yarrabank Sparkling 2005 Yering Station