Veuve Clicquot Vintage 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske

Vis stort billede Tilføj
Veuve Clicquot Vintage 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske

538,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farven er lys gylden med sølvnuancer og livlige, langvarige bobler. Duften er både åben og kompleks, hvor Chardonnay-druen tilfører blomsternoter af blandt andet akacie. Ved iltning fremhæves nuancer af gule frugter, brioche og marcipan, der efterfølges af krydrede aromaer samt noter af lakrids.

Flere detaljer

Mere info

Den silkebløde smag afspejler lignende nuancer af både blomster, frugt, mentol samt krydrede og ristede noter, der indgår i en langvarig og mangfoldig aroma. Vejret i 2002 var præget af begrænset nedbør, mild vinter og mildt forår samt en varm sommer, hvor nogle perioder med regn holdt tørken væk. Af denne grund fik Veuve Clicquots druer en høj koncentration og en exceptionel modenhed, der muliggjorde fremstillingen af denne årgangschampagne.

Veuve Clicquot Ponsardin er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden. Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes.I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.

PRODUKTDETALJER
Reference

3049614089695

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Årgang

2004

Druesorter

60% Pinot Noir, 7% Pinot Meunier, 33% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Veuve Clicquot Vintage 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske Veuve Clicquot