Veuve Clicquot Sec Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede
Veuve Clicquot Sec Champagne, Frankrig, 75 cl

330,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Veuve Clicquot Sec har en flot gul farve med subtile gyldne og pink nuancer samt fine men energiske bobler. Duften er blød og velbalanceret, med antydningen af krystalliseret frugt og bagværk. Vinens smag er fyldig og afrundet, med en intens smag, der minder om modne frugter eller frugttærte. Denne høje grad af sødme afbalanceres til sidst af et friskt finish.

Flere detaljer

Mere info

Veuve Clicquot Ponsardin er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden.

Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes.I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.

PRODUKTDETALJER
Reference

3049610001103

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 50% Pinot Noir, 30 - 35% Pinot Meunier, 20 - 25% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Vinens rundhed gør den velegnet til en række forskellige retter - særligt fisk samt desserter, der ikke er for søde.

Konservering

Indeholder sulfitter

Veuve Clicquot Sec Champagne, Frankrig, 75 cl Veuve Clicquot