Veuve Clicquot Rosé Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede
Veuve Clicquot Rosé Champagne, Frankrig, 75 cl

439,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Veuve Clicquot Rosé har en strålende farve med smukke pink glimt. Den elegante duft er præget af friske hindbær, skovjordbær, kirsebær og brombær, som siden suppleres af noter af tørrede frugter og wienerbrød. Smagen er fra starten frisk, og kommer på ganen til udtryk som en harmonisk symfoni af frugter, der fremstår både elegant og velbalanceret.

Flere detaljer

Mere info
Veuve Clicquot Ponsardin er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden. Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes.I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.
PRODUKTDETALJER
Reference

3049614003417

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 45% Pinot Noir, 30 - 35% Pinot Meunier, 20 - 25% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Vinens frugtharmonier gør den velegnet som aperitif eller til servering med salater og delikatesser som tunfisk og skaldyr.

Konservering

Indeholder sulfitter

Veuve Clicquot Rosé Champagne, Frankrig, 75 cl Veuve Clicquot