Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske

Vis stort billede
Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske

449,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Veuve Clicquot Demi-Sec har en smuk gul farve med dybe gyldne nuancer og et lag af fine, jævne bobler. Duften er fyldig med aromaer fra kandiserede frugter og bærlikør, der suppleres af ristede noter samt en antydning af brioche. Vinens smag er både rund og blød, ligeledes med noter af modne frugter, mens syreindholdet samtidig giver den et friskt udtryk.

Flere detaljer

Mere info
Veuve Clicquot Ponsardin er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden. Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes.I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.
PRODUKTDETALJER
Reference

3049614083921

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 45% Pinot Noir, 30 - 35% Pinot Meunier, 20 - 25% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Vinens sødme og frugtnuancer gør den særligt velegnet til desserter baseret på frugt, men den er også særdeles velegnet til kransekagen nytårsaften. Lagres vinen i yderligere 2-3 år, bliver antydningerne af praliné samt de ristede noter mere fyldige, hvilket gør den perfekt til desserter med karamel eller praliné.

Konservering

Indeholder sulfitter

Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske Veuve Clicquot