Taittinger Champagne Brut Préstige Rosé, Frankrig

Vis stort billede
Taittinger Champagne Brut Préstige Rosé, Frankrig

454,59 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne Rosé Champagne er delikat og intens, og den besidder en flot pink farve, samt små fine og vedvarende bobler. Duften er frisk og ung, med aromaer af røde bær såsom hindbær, kirsebær og solbær. Det er en velafbalanceret, harmonisk og frisk Rosé Champagne. Vinen kan nydes nu. Servér vinen ved 8-10 grader som apéritif, eller til desserter med friske frugter.

Flere detaljer

Mere info
Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og var indtil sommeren 2005 et af de få huse tilbage i Champagne, der stadig var familieejet. Champagne Taittinger blev købt af etamerikansk investeringsfirma, men et års tid efter lykkedes det igen - med support fra Crédit Agricole du Nord - at få huset under familien Taittinger’s ledelse. Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer næsten 290 hektar vinmarker, i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne.

Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste, der er tilbage af klosteret, idet det blev ødelagt under den franske revolution. I dag benyttes kældrene som nævnt af Taittinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker.
PRODUKTDETALJER
Reference

3016570006844

Land

Frankrig

Indhold

75 cl

Område

Champagne AOC

Druesorter

30% Chardonnay, 70% Pinot druer, ca. 12% af Pinot Noir benyttes til at producere en rødvin der bruges i blendet

Anmeldelser

Velegnet til

Apéritif, dessertermed friske frugter

Taittinger Champagne Brut Préstige Rosé, Frankrig Taittinger Champagne