Spumante Rosé -Nebbiolo DOC, Italien, 2010

Vis stort billede Tilføj
Spumante Rosé -Nebbiolo DOC, Italien, 2010

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne elegante laksefarvede vin har en indtagende frugtrig og delikat duft. Smagen er tør med uhyre afbalanceret syre, der gør den behagelig nem at gå til. Den opleves således blød og blid i munden med en lækker finale, der afspejler nebbiolo-druens kvaliteter umiskendeligt.

Flere detaljer

Mere info
Denne mousserende vin er lavet på noget så sjældent som nebbiolo-druen (Barolo'ens drue). Druerne presses nænsomt og vinificeres i ståltank efter Charmat-metoden. Dvs. 2. gæringen foregår under tryk i en stor ståltank, hvorefter den under modtryk påfyldes flaske.

I dag er det 3. Generation, der driver vingården: Gino Grimaldi. Der dyrkes vin på 35 ha og vingården har et hav af enkeltvinmarker, her bl.a. til produktion af de verdenskendte vine Barolo og Barbaresco. Grimaldi Vini er en flot eksponent for, hvad Piemonte har at byde på. Vingården ligger idyllisk i Diano d'Alba, hvor både Barbera og Dolcetto-vinmarker omkranser gården. Der produceres i alt ca. 300.000 flasker vin om året, hvoraf ca. 85 går til eksport. Devisen er, at god vin baserer sig på omhyggelighed med arbejdet i markerne efter bedste økologiske forskrifter. Desuden rådes der over det mest moderne udstyr, til at optimere vinene i kælderarbejdet. Hermed sikres vine af topkvalitet både fra indgangsvinene Dolcetto og Barbera til de sublime vine Barolo og Barbaresco.
PRODUKTDETALJER
Reference

8023228004102

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

2010

Druesorter

Nebbiolo

Serveres ved

8 °C

Velegnet til

Aperitif, Skaldyr og mildt krydrede fiskeretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Spumante Rosé -Nebbiolo DOC, Italien, 2010 Grimaldi