Ruinart ''R'' de Ruinart 75 cl, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Ruinart ''R'' de Ruinart 75 cl, Frankrig

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

R de Ruinart er en champagne med en gylden farve og en vedvarende strøm små livlige bobler der stiger luftigt op til overfladen. Smagen er perfekt afbalanceret, med en dejlig tekstur. Den har en fremherskende friskhed, og giver en harmonisk fylde i munden, med en dejlig lang finish.

Flere detaljer

Mere info

Den har en delikat, frisk og frugtagtig duft, med noter af pærer, tørrede frugter, hasselnøder og mandler. Siden kommer duften af hvide blomster, så som akacia, tjørn og hunderose, komplimenteret af frisk smør og nybagte wienerbrød. Den egner sig særligt godt som aperitif, til lette retter med lyst kød, som f.eks.kylling eller kammuslinger.

Dom Ruinart var den første til at indse, hvilken betydning produktionen og eksporten af champagne kunne have. Han gav sin vision videre til sin bror klædehandleren Nicolas Ruinart.Et edikt af Ludvig XV, gav i perioden umiddelbart efter 1728, tilladelse til transport af vin på flaske, det gjorde det muligt at etablere House of Ruinart. Forud for dette edikt, kunne vin kun kan transporteres på fade, hvilket gjorde det umuligt at sende Champagne til fjerne markeder, og begrænsede den til egnen hvor den blev produceret. 

"In the name of God and the Holy Virgin shall this book be opened." Præcis sådan skrev Nicolas Ruinart, da House of Ruinart åbnede officielt i 1729Ruinart er således det ældste etablerede hus, der udelukkende producerer champagne. Grundlagt af Nicolas Ruinart i Champagne-regionen i byen Reims, er Ruinart i dag ejet af moderselskabet LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SA.

Da Nicolas Ruinart grundlagde House of Ruinart i 1729, gik den første leverance af "vin med bobler" først ud i januar, 1730. Den første mousserende vin der blev produceret, blev brugt som gave til de kunder Nicolas i sin klædehandel, men 6 år senere opgav han sin klædehandel, til fordel for succesen som Champagne producent. Siden da, har House of Ruinart opretholdt den suveræne kvalitet som grundlæggeren af huset satte som standard.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370283905

Land

Frankrig

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40% Chardonnay.60% Pinot Noir

Velegnet til

Den egner sig særligt godt som aperitif, til lette retter med lyst kød, som f.eks.kylling eller kammuslinger.

Konservering

Indeholder sulfitter

Ruinart ''R'' de Ruinart 75 cl, Frankrig Ruinart