Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand

Vis stort billede
Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

En vin der er produceret efter "Methode Traditionelle", hvilket giver vinen en meget stor elegance. Lys gul farve, der med alderen bliver lidt kraftigere i farvenuancerne. En anelse gæret i næsen og med moden æble og fin syre samt nuancer af lidt lemon/grapefrugt og kiks med noter af nødder. Smagen er frisk og perler dejligt i munden.

Fremragende som velkomst eller aperitif, men kan også sagtens drikkes til retter med f.eks. lyst kød. Anses som en af de bedste mousserende vine fra den nye verden i Danmark.

Flere detaljer

Mere info

Quartz Reef Winery ligger i det relativt nye vinområde Central Otago. Vinmageren hos dette vinhus hedder Rudi Bauer, som har arbejdet for andre fine vinhuse og er blevet kåret som årets vinmager i 1999. Rudi Bauer har blandt andet samarbejdet med en fransk champagneproducent for at forbedre sin Methode Traditionelle, men han brænder mest for Pinot Noir vine. Vinhuset har 3 hektar marker, som primært er beplantet med Pinot Noir druer. Huset høstede første gang i 1996. I dag eksporteres udelukkende til Australien og Danmark.

PRODUKTDETALJER
Reference

9421002700001

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

Central Otago

Druesorter

61% Pinot Noir og 39% Chardonnay.

Anmeldelser

96 point - Bob Campbell

Konservering

Indeholder sulfitter

Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand Quartz Reef Vineyard