Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Dens farve er en strålende pink med kraftige røde toner og lilla nuancer med en intensitet, der også afspejles i vinens duft og smag. Duften er præget af friske røde bær som jordbær, hindbær og ribs samt af blomster som rose og hvidtjørn. I smagen kombineres intensiteten med en rundhed, som til sidst suppleres diskret af urtearomaer som mynte. Leveres i flot gaveæske.

Flere detaljer

Mere info

Rosé Impérial er en udadvendt og fristende del af Moët & Chandons sortiment. Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.

I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370074831

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 50% Pinot Noir, 30 - 40% Pinot Meunier, 10 - 20% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Rosé Impérial er velegnet til middelhavsinspirerede retter, der karakterisers ved en enkelhed og en intensitet i duft, smag og farve.

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon