Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede
Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl
  • Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl
  • Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dens farve er en strålende pink med kraftige røde toner og lilla nuancer med en intensitet, der også afspejles i vinens duft og smag. Duften er præget af friske røde bær som jordbær, hindbær og ribs samt af blomster som rose og hvidtjørn. I smagen kombineres intensiteten med en rundhed, som til sidst suppleres diskret af urtearomaer som mynte. Leveres i flot gaveæske.

Flere detaljer

Mere info

Rosé Impérial er en udadvendt og fristende del af Moët & Chandons sortiment. Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.

I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370074831

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 50% Pinot Noir, 30 - 40% Pinot Meunier, 10 - 20% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Rosé Impérial er velegnet til middelhavsinspirerede retter, der karakterisers ved en enkelhed og en intensitet i duft, smag og farve.

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon