Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl

Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl Forstør

369,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Nectar Impérial har et elegant gul farve med gyldne nuancer. Duften er fyldig, præget af frugter som ananas, mango, mirabelle og aprikos, der suppleres af antydninger af malt, kanel og vanilje. Denne alsidighed afspejles også i smagen, der på samme tid er fyldig, cremet og frisk med et hint af grapefrugt.
BEMÆRK: Max 6 flasker per kunde.

Flere detaljer

Beskrivelse

Denne elegante smagspalet gør Nectar Impérial til Möet & Chandons mest overraskende champagne.

Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

Varefakta
Reference

3185370068441

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

40 - 50% Pinot Noir, 30 - 40% Pinot Meunier, 10 - 20% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Nectar Impérial egner sig især til retter, der er sukkerholdige og pikante, sure og søde eller krydrede og med et højt fedtindhold.

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon