Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl

554,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Årgangsrosévin fra Moët med indledende noter af kirsebær, svesker og blommer beriget af botaniske nuancer af vilde urter, rosmarin, safran og tørret rosenblade der i en stærk finish gør denne champagne til en kraftfuld og imødekommende vin.

Flere detaljer

Mere info

Om høståret 2006:
Efter en særdeles kold vinter var der i foråret perioder med frost og i forsommeren hagl, der forårsagede skader som heldigvis var begrænset. Sommeren havde variende betingelser: En hedebølge i Juli efterfulgt af en kølig, regnfuld August, der resulterede i forskellige grader af modenhed på tværs af vinmarkerne. Det varme, tørre vejr i begyndelsen af september forbedrede modningen. Høsten strækkede sig fra 7 september - 25 september for at sikre at druerne nåede en ordentlig modenhed i alle områder. Det relativt rigelige udbytte (13.000 kg / ha) tillod selektiv høst. Sukkerindholdet var relativt højt (10,2% potentiel alc / vol) med en surhedsgradsniveau tæt på gennemsnittet for årtiet (7 g H2SO4 / liter), dvs. en balance der svarer til år 2002.

Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370415566

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Årgang

2006

Druesorter

Pinot Noir: 47% (heraf 23% rødvin), Chardonnay: 33%, Meunier: 20 %

Serveres ved

6-8 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon