Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede Tilføj
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl

554,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Årgangsrosévin fra Moët med indledende noter af kirsebær, svesker og blommer beriget af botaniske nuancer af vilde urter, rosmarin, safran og tørret rosenblade der i en stærk finish gør denne champagne til en kraftfuld og imødekommende vin.

Flere detaljer

Mere info

Om høståret 2006:
Efter en særdeles kold vinter var der i foråret perioder med frost og i forsommeren hagl, der forårsagede skader som heldigvis var begrænset. Sommeren havde variende betingelser: En hedebølge i Juli efterfulgt af en kølig, regnfuld August, der resulterede i forskellige grader af modenhed på tværs af vinmarkerne. Det varme, tørre vejr i begyndelsen af september forbedrede modningen. Høsten strækkede sig fra 7 september - 25 september for at sikre at druerne nåede en ordentlig modenhed i alle områder. Det relativt rigelige udbytte (13.000 kg / ha) tillod selektiv høst. Sukkerindholdet var relativt højt (10,2% potentiel alc / vol) med en surhedsgradsniveau tæt på gennemsnittet for årtiet (7 g H2SO4 / liter), dvs. en balance der svarer til år 2002.

Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370415566

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Årgang

2006

Druesorter

Pinot Noir: 47% (heraf 23% rødvin), Chardonnay: 33%, Meunier: 20 %

Serveres ved

6-8 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2004 Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon