Moët & Chandon Grand Vintage 2006 Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede Tilføj
Moët & Chandon Grand Vintage 2006 Champagne, Frankrig, 75 cl i gaveæske

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Moët & Chandon Grand Vintage 2006 er en fyldig og frisk vin. Med kombinationen af både frugt- og blomsternoter har den en umiddelbar sprødhed og kompleksitet i smagen og en lang, cremet afrunding. Primære smagsnoter er moden frugt (fersken, mango og banan), hvid peber, marcipan og et strejf af kaprifolie, citrus samt anis. Champagne bør opbevares liggende et tørt, mørkt og køligt sted (10-12 °C).

Flere detaljer

Mere info

Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.

I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

PRODUKTDETALJER
Reference

3185370532829

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Årgang

2006

Druesorter

42% Chardonnay, 39% Pinot Noir, 19% Pinot Meunier

Serveres ved

6-8 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Moët & Chandon Grand Vintage 2006 Champagne, Frankrig, 75 cl Moët & Chandon