Mittnacht Frères Crémant Extra Brut, Alsace, Frankrig

Vis stort billede
Mittnacht Frères Crémant Extra Brut, Alsace, Frankrig

110,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne Crémant er delikat og let i smagen, med små boble og en elegant frugtig aroma. Smagen er velbalanceret og med god intensitet. Velegnet at nyde som aperitif eller til desserter. Appellationen "Cremant d'Alsace" blev introduceret i 1976 og anvender de samme metoder til at producere mousserende vin som i Champagne. Druerne til denne vin kommer fra 25 år gamle vinstokke og er økologisk produceret.

Flere detaljer

Mere info
Mittnacht familien har i nu 3 generationer produceret kvalitetsvine. Bedstefaren Paul Mittnacht videregav sin know-how til sine to sønner, André og Louis, som gik sammen og grundlagde ”Domaine Mittnacht Frères” i 1963. Mittnacht Family har nu 23 hektar vinmarker spredt i de bedste distrikter af Hunawihr, Ribeauvillé og Mittelwihr. Den gennemsnitlige årlige produktion er på omkring 145.000 flasker. De sælger 35% af deres produktion til udlandet, både til Europa, Nordamerika og Asien.

Marc (52 år) søn af André, og Christophe (50 år) søn af Louis, har begge studeret ønologi, og siden 1995 bidraget med nyudvikling af virksomheden. Begge fætre har dyrket deres vinmarker med hensyn til miljøet i flere år. Ingen syntetiske produkter i vingården, en høj respekt for den naturlige cyklus af vin og dens jord, håndplukket høst og udvælgelse, et minimum af intervention i kælderen og ingen brug af ønologiske produkter (bortset fra et minimum af svovl). Denne filosofi har siden 1999 drevet dem til at involvere sig i den biologiske og biodynamiske kultur, der bedst respekterer miljø, forbrugernes sundhed. Dette initiativ er certificeret af Ecocert, en organisation, der kontrolleres af det franske landbrugsministerium.
PRODUKTDETALJER
Reference

3547412001272

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Alsace

Druesorter

60% Auxerrois, 10% Pinot Blanc, 10% Riesling, 10% Pinot Gris 10%, Pinot Noir 10%

Serveres ved

6-7 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Aperitif, desserter

Konservering

Indeholder sulfitter

Mittnacht Frères Crémant Extra Brut, Alsace, Frankrig Domaine Mittnacht Frères