Krug Vintage 1998 gaveæske 75 cl, Frankrig

Vis stort billede
Krug Vintage 1998 gaveæske 75 cl, Frankrig

1 714,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Karakteriseret af sin varme gyldne farve, og sin rige duft er udsprugne blomster, er Krug 1998 en fortryllende Champagne. Teksturen er cremet og blød. Den fine balance af smage, og den ekstra lange finish er et studie i harmoni. Nøglenoterne er røde bær, frugt, mandler, lyst brød og citrus.

Flere detaljer

Mere info

House of Krug illustrerers af den fantastiske rejse den visionære, Joseph Krug tog. Han var en bestemt mand, med en kompromisløs filosofi, der forstod, at essensen af Champagne er glæde i sig selv. Han ønskede at tilbyde sine kunder den ultimative nydelses oplevelse i Champagne hvert år, uanset de årlige ændringer i klimaet. Joseph Krug grundlagde det første og eneste hus med Champagner, der alle er af samme, uomtvistelige kvalitet og sondring.

I 1848, var hans søn stadig for ung til at overtage House of Krug, i stedet nedskrev Joseph Krug de grundlæggende principper til eftertiden i en dyb kirsebærrød notebook.Denne notesbog symboliserer handling og erindring, men først og fremmest repræsenterer den, en generøs arv fra en visionær mand til sin familie og Champagnen selv. Det er en unikt ikon, der nu præsenteres for gæsterne på Krug historiske hjem i rue Coquebert, Reims.

PRODUKTDETALJER
Reference

3258064032513

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Årgang

1998

Konservering

Indeholder sulfitter

Krug Vintage 1998 gaveæske 75 cl, Frankrig Krug