Krug Grande Cuvée 37,5 cl, Frankrig

Vis stort billede Tilføj
Krug Grande Cuvée 37,5 cl, Frankrig

759,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En skinnende gylden farve, og en ekstravagant fyldig duft og en næsten cremet tekstur. En eksplosion af smag, både mild, moden frisk og ren. nøglenoterne er bløde krydderier, tørret frugt og kandiseret frugt.

Flere detaljer

Mere info

House of Krug illustrerers af den fantastiske rejse den visionære, Joseph Krug tog. Han var en bestemt mand, med en kompromisløs filosofi, der forstod, at essensen af Champagne er glæde i sig selv. Han ønskede at tilbyde sine kunder den ultimative nydelses oplevelse i Champagne hvert år, uanset de årlige ændringer i klimaet. Joseph Krug grundlagde det første og eneste hus med Champagner, der alle er af samme, uomtvistelige kvalitet og sondring.

I 1848, var hans søn stadig for ung til at overtage House of Krug, i stedet nedskrev Joseph Krug de grundlæggende principper til eftertiden i en dyb kirsebærrød notebook.Denne notesbog symboliserer handling og erindring, men først og fremmest repræsenterer den, en generøs arv fra en visionær mand til sin familie og Champagnen selv. Det er en unikt ikon, der nu præsenteres for gæsterne på Krug historiske hjem i rue Coquebert, Reims.

PRODUKTDETALJER
Reference

3258064004152

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

37,5 cl

Område

Champagne

Konservering

Indeholder sulfitter

Krug Grande Cuvée 37,5 cl, Frankrig Krug