Krug Champagne Brut Rosé 75 cl, Frankrig

Vis stort billede
Krug Champagne Brut Rosé 75 cl, Frankrig

2 499,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Krug Rosé's lyse pink gyldne farve og den udsøgte rige duft, er optakt til en overflod af frisk og eksotiske smage. Nøglenoterne er vilde bær, ingefær, pebber, kvæde og pæon.

Flere detaljer

Mere info

House of Krug illustrerers af den fantastiske rejse den visionære, Joseph Krug tog. Han var en bestemt mand, med en kompromisløs filosofi, der forstod, at essensen af Champagne er glæde i sig selv. Han ønskede at tilbyde sine kunder den ultimative nydelses oplevelse i Champagne hvert år, uanset de årlige ændringer i klimaet. Joseph Krug grundlagde det første og eneste hus med Champagner, der alle er af samme, uomtvistelige kvalitet og sondring.

I 1848, var hans søn stadig for ung til at overtage House of Krug, i stedet nedskrev Joseph Krug de grundlæggende principper til eftertiden i en dyb kirsebærrød notebook.Denne notesbog symboliserer handling og erindring, men først og fremmest repræsenterer den, en generøs arv fra en visionær mand til sin familie og Champagnen selv. Det er en unikt ikon, der nu præsenteres for gæsterne på Krug historiske hjem i rue Coquebert, Reims.

PRODUKTDETALJER
Reference

3258064008501

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Konservering

Indeholder sulfitter

Krug Champagne Brut Rosé 75 cl, Frankrig Krug