Avanzi Romantica, Franciacorta, Satèn, Italien

Vis stort billede Tilføj
Avanzi Romantica, Franciacorta, Satèn, Italien

225,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Denne Satèn champagne er lavet Blanc de Blanc style, hvilket vil sige, at den udelukkende er lavet på hvide druer. Denne champagne har undergået en lagring på minimum 18 måneder, hvilket giver champagnen en dejlig sprød og frisk smag.

Flere detaljer

Mere info

Vinifikation: Blid presning af drueklaserne og straks mostadskillelse. 1. gæring i ståltank og en lille del i barriques. 2. gæring på flaske jf. DOCG-reglerne - hvor mosten da lagrer 27 md. på gær-resterne (6 md længedre end Brut'en). Den aftappes således, at trykket kun er ca. 4,5 atm. (mod 6 atm. i en Brut). Den anerkendte britiske journalist Tom Stevenson (med speciale i mousserende vine), og som skriver for bl.a. Decanter og Wine-magasin har udtalt at i Italien kan alene Franciacorta producere mousserende i verdensklasse, dvs. her har vi altså Italiens svar på Champagne.

Lake Garda er hjemstedet for Avanzi, hvorfra de har produceret fine vine med de bedste druer i de sidste 80 år. På Avanzis 70+ hektar vinmarker producerer de druer, som giver nogle prestigesfulde Lugana og Garda vine samt mousserende vine. Hos Avanzi ligger man stor vægt på at producere vine samtidig med, at man har tanke på miljøet. Dette opnås ved at kombinere historie og traditionelle metoder med den nyeste teknologi indenfor vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014654011710

Land

Italien

Indhold

75 cl

Område

Passirano, Franciacorta

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

8 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Avanzi Romantica, Franciacorta, Satèn, Italien Avanzi