Avanzi Romantica, Franciacorta, Brut, Italien

Vis stort billede Tilføj
Avanzi Romantica, Franciacorta, Brut, Italien

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

En champagne med en stor strågul farve. I næsen har champagnen elegante blomsternoter og delikate antydninger fra gæringsraffineringen. Denne champagne byder på en tør, fyldig og harmonisk smag, der understreger duftnoterne i munden.

Flere detaljer

Mere info

Den anerkendte britiske journalist Tom Stevenson (med speciale i mousserende vine), og som skriver for bl.a. Decanter og Wine-magasin har udtalt at i Italien kan alene Franciacorta producere mousserende i verdensklasse, dvs. her har vi altså Italiens svar på Champagne.Vinifikation: Blid presning af drueklaserne og straks mostadskillelse. 1. gæring i ståltank og en lille del i barriques. 2. gæring på flaske jf. DOCG-reglerne.

Lake Garda er hjemstedet for Avanzi, hvorfra de har produceret fine vine med de bedste druer i de sidste 80 år. På Avanzis 70+ hektar vinmarker producerer de druer, som giver nogle prestigesfulde Lugana og Garda vine samt mousserende vine. Hos Avanzi ligger man stor vægt på at producere vine samtidig med, at man har tanke på miljøet. Dette opnås ved at kombinere historie og traditionelle metoder med den nyeste teknologi indenfor vinproduktion.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014654011703

Land

Italien

Indhold

75 cl

Område

Passirano, Franciacorta

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

8 °C

Anmeldelser

Bronze af Decanter 2014

Velegnet til

Forretter, risotto, fisk og mellemlagrede oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Avanzi Romantica, Franciacorta, Brut, Italien Avanzi