Yering Station, Yering Chardonnay

Vis stort billede
Yering Station, Yering Chardonnay

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Vinen har en lys, hørgul farve med grønne nuancer. Den intense duft blander noter af citron, grapefrugt og melon med en cremet, gæret nøddearoma, der er både frisk og indydende. Smagen er også tydeligt præget af citrusfrugter, hvor en kraftig smag af lime suppleres af nektarin og af en mineralsk finish, der bidrager til smagens kompleksitet.

Flere detaljer

Mere info

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål.

Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller. De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord. Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse. Yearing Station blev i 2005 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel "Winemakers of the Year" ved International Wine and Spirit Competition i London.

PRODUKTDETALJER
Reference

659284000277

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Yarra Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Anmeldelser

93 POINT AF James Halliday

Konservering

Indeholder sulfitter

Yering Station, Yering Chardonnay Yering Station