Wayne Gretzky Chardonnay, USA

Vis stort billede
Wayne Gretzky Chardonnay, USA

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Klassisk californisk Chardonnay, baseret på druer fra skråningerne i de kølige dele af Sonoma County. Lagret 12 måneder i egetræsfade, hvoraf ca. 40% nye. Aromaen er pakket med nuancer af tropisk frugt, ristede mandler og vanilje. Smagen er intens, fyldig og med nuancer af citrus, karamel og ananas i den lange bløde eftersmag. Dette er et klassisk flot match til grillet hummer, risotto med fisk/skaldyr eller grillet lyst kød. Kun 2.400 kasser produceres hvert år og vi anbefaler servering ved 9-11 grader.

Flere detaljer

Mere info

Bill Foley er manden bag Foley Family Wines. Han har de sidste 15 år opbygget en imponerende portefølje på over 10 vingårde i den absolutte top på vestkysten i USA og New Zealand. Hans kærlighed til vin omhandler dog ikke kun kostbare og dyre vine; han producerer også gode solide vine i et prisleje, hvor alle kan være med. Det er vinene fra Discoveries og Lost Angel flotte eksempler på - alle vine fra det kølige Sonoma County i Californien.

I samarbejde med ishockeylegenden over dem alle, Wayne Gretzky, producerer de også to topvine fra Sonoma County af winemaker Mark Lyon. Gretzky var i 90'erne stjernen hos Los Angeles Kings, og projektet er tæt tilknyttet The Wayne Gretzky Foundation, der støtter unges mulighed for at dyrke ishockey i fattige områder. En stor del af overskuddet fra produktionen går hvert år direkte til fonden.

PRODUKTDETALJER
Reference

88232005406

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

9-11 °C

Velegnet til

Grillet hummer, risotto med fisk/skaldyr eller grillet lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Wayne Gretzky Chardonnay, USA Foley Family Wines