Vinas de Miedes- Blanco, Bodegas San Alejandro, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Vinas de Miedes- Blanco, Bodegas San Alejandro, Spanien

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Produceret på 100% Macabeo. Besidder en lysegul farve med grønlige nuancer. En frisk, livlig vin, hvor aromaen minder om hvide blomster og tropiske frugter. Dets fremragende balance mellem alkohol og syre gør vinen behagelig og elegant, glat og frisk i ganen.

Flere detaljer

Mere info

Bodegas San Alejandro blev grundlagt i Miedes i provinsen Zaragoza i 1962. I dag omfatter det mere end 350 medlemmer med mere end 1100 hektar vinmarker. Denne bodega råder over den mest moderne teknologi, og formår at producere en forfriskende frugtig vin, som bevarer sin karakter.

Området omkring Bodegas San Alejandro:Calatayud er en DO (Denominación de Origen) beliggende i den sydvestlige del af Aragonien selvstyrende region i Spanien, 55 miles (90 kilometer) fra provinshovedstaden, Zaragoza. Regionen blev tildelt DO status i 1990. Siden da har det tiltrukket sig opmærksomhed fra kvalitetsbevidste vinproducenter - fra Spanien og udlandet - som har forvandlet områdets traditionelle image som en bulk-producent, til et mere markant og lovende vinområde.

Klimaet her er fastlandsklima med meget varme og tørre somre. Imidlertid er denne effekt i høj grad dæmpet af den høje beliggenhed af Calatayuds vinmarker, beliggende på de sydvendte skråninger af Sierra de la Virgen bjergkæden. Højden af disse marker kan nå 800m over havets overflade. Dette er afgørende for regionens kvalitetsvine, idet den høje beliggenhed gør det muligt for druerne at opnå en bedre balance mellem restsukker og høj potentiel alkoholprocent.

Calatayud er kendt for sin store og dristige røde vine - hovedsageligt fremstillet af Garnachadruen, som udgør mere end tre fjerdedele af vingårdenes beplantninger. Det lokale vinregulerende organ (Consejo Regulador) har opstillet kvalitetskriterier baseret på alderen af de Garnacha vinstokke der høstes fra - baseret på den antagelse, at jo ældre vinstokkene er, jo mere fyldig og koncenteret en vin vil de frembringe.

PRODUKTDETALJER
Reference

8424703500063

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Calatayud

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Macabeo

Velegnet til

God til bl.a. fisk og skaldyr - evt. sushi. Hvid fisk (kogt eller grillet). Pølser.

Konservering

Indeholder sulfitter

Vinas de Miedes- Blanco, Bodegas San Alejandro, Spanien Bodegas Monte la Reina