Viñalba Chardonnay, Argentina

Vis stort billede
Viñalba Chardonnay, Argentina

90,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
I farven er vinen flot gylden, og i smagen er vinen tilpas intens med noter af tropiske frugter samt blomster. En sprød og afbalanceret vin med en fin fylde.

Flere detaljer

Mere info
Dette er en 100% Chardonnay vinificeret vin, som er produceret på en lidt utraditionel måde i forhold til hvordan det normalt gøres i Mendoza-området. For at skabe en hvidvin der er så frisk og saftig som muligt, så har vinen ikke lagret på egetræsfade, men derimod udelukkende ståltanke.

Det familieejede vinhus Viñalba drives til dagligt af ægteparret Hervé og Diane Joyaux Fabre. Hervé er fransk og var en af de første udlændinge til at se det store vinpotentiale i Argentina. Hervé byggede tilbage i 1992 sin første vingård i regionen Lujan de Cuyo, da han så et stort potentiale i druen Malbec, som ellers tidligere mest var anset som en drue, der kun var anvendelig til at tilføje farve til billige vine. Siden har Hervé dedikeret alle sine arbejdstimer til at lave vine på Malbec-druen, og det har han gjort med stor succes. Vine fra vinhuset Viñalba har vundet flere store engelske konkurrencer som: "Best Argentine Red", "Best Argentine Red Blend" samt "Best Malbec in The World".
PRODUKTDETALJER
Reference

7798000212662

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

14-16 °C

Velegnet til

Forretter med salat, fisk eller lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Viñalba Chardonnay, Argentina Vinalba