Verosso Chardonnay, Salento, Italien

Vis stort billede Tilføj
Verosso Chardonnay, Salento, Italien

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Efter en let presning gærer vinen i rustfrie stål beholdere ved 17 - 18 grader i 15 - 20 dage. Herefter opbevares vinen i specielle ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18 - 20 grader indtil den skal på flaske. En vin med en delikat og elegant bouquet med et hint af frisk frugt. Flot strågul farve.

Flere detaljer

Mere info

Castello Banfi er et familieejet vinhus i Brunello-regionen i Toscana, der siden stiftelsen i 1978 er blevet anerkendt verden over for sin stræben efter perfektion og efter at skabe en renæssance i den italienske vinindustri. Især i lokalområdet Brunello har Castello Banfi medvirket til starten på en ny æra i vinkunsten, hvor huset markerede sig som pionerer ved at plante traditionelt franske druesorter.

Siden har Castello Banfi hele tiden været på forkant med udviklingen, og formået at kombinere teknologiske udviklinger med en dyb respekt for traditionen og det lokale terroir og mikroklima, hvorfor vinene konsekvent er af høj kvalitet.Castello Banfis produktion består både af klassiske vine på blandt andet Cabernet-, Chardonnay-, Merlot- og Sangiovese-druer, men omfatter også specialiteter som grappa og akvavit.

PRODUKTDETALJER
Reference

8008863036374

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Verosso Chardonnay, Salento, Italien Verosso