Verdicchio Anfora Venere DOC, Marche, Italien

Vis stort billede
Verdicchio Anfora Venere DOC, Marche, Italien

62,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Druerne høstes i september. Efter blid presning af drueklaserne igangsættes gæring på temperaturreguleret ståltank. Vinen lagrer ca. 4 md på ståltank hvorefter den aftappes og lagrer således min 2 md på flaske førend den frigives til salg. Farven er strågul. Duften er intens frugtrig med noter af blomster og mandler. Smagen er frisk, delikat, tør og fyldig med noter af mandel og eksotisk frugt.

Flere detaljer

Mere info

Huset Piersanti er en af Marche-regionens absolut førende fortolkere af Verdicchio-druen. Men byder naturligvis også ind med kvalitetsprodukter indenfor rødvine - i sær fra den berømte Rosso Conero DOC/DOCG. De hædres hvert år med et hav af internationale anerkendelser for deres kvalitative formåen. Siden 1955 har Familien Piersanti dyrket vin fra markerne omkring Jesi, Conero og Piceno.

I dag er det 2. generation, der driver vingården/vingårdene. I slutningen af 90-erne investeredes der i etablering af en ny og top-tunet cantina på 2000 kvm. Hermed er Piersanti helt fremme på  udstyr og produktionsstyring. Alt sammen for at få den optimale kvalitet. 

PRODUKTDETALJER
Reference

8000586000762

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Marche

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Verdicchio

Serveres ved

10-12 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Verdicchio Anfora Venere DOC, Marche, Italien Piersanti