Vacheron Sancerre Blanc AOC, Frankrig

Vis stort billede
Vacheron Sancerre Blanc AOC, Frankrig, 2013

209,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

100% Sauvignon Blanc fra terroir domineret af flint og sandsten. Indbydende aroma med nuancer af græs, våde sten, lime og grapefrugt. Smagen er ren, præcis og læskende, hvor Sancerres unikke terroir skinner igennem med en smag domineret af mineralitet, intens gul frugt og konstant i perfekt kølig balance. Et oplagt match til alt godt fra havet, salater og bare til hygge.

Flere detaljer

Mere info

Produktion: Gæring og efterfølgende 8 måneders lagring foregår på rustfrie ståltanke.

 

Domaine Vacheron har været igennem flere generationsskifter igennem tiden, og i dag står fætrene Jean-Dominique og Jean-Laurent Vacheron i spidsen for vinhuset. De to fætre har fået deres vinopdragelse to forskellige steder fra, og vinhuset drager derfor fordel af fætrene forskellige synsvinkler på vinproduktion.

Med et generationsskifte kommer som reelt også ændringer, og i 2005 kom en stor ændring, da vinhuset blev certificeret biodynamisk vindyrker. Domaine Vacheron består af 46 hektar land, og næsten alle hektar land har en undergrund af ler og sandsten. Vinhuset er ved at etablere sig i Frankrigs vinelite, og det forventes at de fremover vil producere nogle af Frankrigs fineste vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

3458965723910

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

Loire

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Velegnet til

Alt godt fra havet samt salater.

Konservering

Indeholder sulfitter

Vacheron Sancerre Blanc AOC, Frankrig Domaine Vacheron