Thistledown Chardonnay, Australien

Vis stort billede
Thistledown Chardonnay, Australien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Citrusagtig duft med et hint af egetræ. I ganen er den lys og omfavnende i smagen. Druerne til denne vin kommer fra beplantninger i High Eden, som dækker terræn op til næsten 600 meter over havets overflade. Druerne blev plukket i den kølige tidlige morgentimer for at bevare frugtens karakter. Egner sig fint til skaldyr, østers og aromatiske asiatiske retter.

Flere detaljer

Mere info

Thistledown har på trods af det barske klima lavet vin, der besidder en delikatesse, underfundighed og skønhed, som konstant overrasker. Producenten er beliggende i Adelaide Hills i Australien og laver vin fra vinmarker valgt med stort omhu og sjæl. Thistledown forsøger at aspejle området i deres vine og samtidigt opnå den optimale balance i smagsoplevelsen.

Thistledow arbejder tæt sammen med en forskelligartet gruppe af vinavlere. Over hele Barossa, McLaren Vale og Langhorne Creek regionerne South Australia og opsøger de producenter, hvis frugt er stand til at udtrykke balance, forskelligartede udtryk og en klar følelse af sted. Generelt anvender Thistledown vindruer, der dyrkes på omkring 3 tons pr hektar, som de mener giver den optimale kombination af koncentration, renhed og balance. Regionerne Barossa og McLaren Vale er velsignet med et væld af forskellige slags jordstrukturer, og der arbejdes kun med druer, der afspejler de forskellige jordtyper. Det være både de rige, dybe Terra Rossa jordbund i Barossa Valley eller de bølgende, sandede jordbunde i Blewitt Springs i McLaren Vale.

PRODUKTDETALJER
Reference

5060110822003

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Eden Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Skaldyr, østers og aromatiske asiatiske retter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Thistledown Chardonnay, Australien Thistledown