Terrazas de los Andes Reserva Torrontés, Argentina

Vis stort billede
Terrazas de los Andes Reserva Torrontés, Argentina

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en fantastisk gylden farve.Duften er en harmonisk blanding af appelsin blomster og hvide roser, kombineret med de frugtfyldte noter af abrikos, mango og passionsfrugt, samt et strejf af citron. Smagen er frugtagtig med en god syrlighed og en flot friskhed. Smagen er rund og vedvarende, og reflektere vinens elegante personlighed.

Flere detaljer

Mere info

Terrazas de los Andes fremstiller førsteklasses vine i højdedragene i Argentinas bedste vinområde Mendoza.I slutningen af 1950’erne blev chefvinmageren for Möet og Chandon - Renaud Poirier, udsendt til sydamerika for at undersøge Mendozas vindyrknings potentiale. Poiriers begejstring resulterede i, at Poirier og Moët & Chandon for første gang etablerede en vingård uden for Frankrigs grænser.

I 1999 åbnede Möet Chandon Terrazas de los Andes, som oprindelig var en gammel spansk vingård fra 1898 der blev moderniseret. Terrazas de los Andes har specialiseret sig i hvad de selv kalder for ”high elevation grape cultivation”. Således dyrkes de forskellige druesorter lige på grænsen af det mulige, hvilket sinker modningsprocessen og fremmer elegancen betydeligt. Chardonnay dyrkes derfor i 3.900 fods højde, Malbec i 3.500 fods højde og Cabernet Sauvignon i 3.200 fods højde.Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest forfinede.

PRODUKTDETALJER
Reference

7790975191331

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Mendoza

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Torrontés

Konservering

Indeholder sulfitter

Terrazas de los Andes Reserva Torrontés, Argentina Terrazas de los Andes.