Stables Sauvignon Blanc, New Zealand

Vis stort billede
Stables Sauvignon Blanc, New Zealand

94,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne hvidvin har en flot strågul farve med et glimt af lime. Vinens næse har fine noter af tropisk frugt, stikkelsbær og fennikel. På tungen er vinen lettere fyldig med en smag af mango og stikkelsbær. Vinens afslutning og eftersmag er velafbalanceret med et hint af passionsfrugt.

Flere detaljer

Mere info

Ngatarawa Wines, som udtales ”Naa Taa Raa Waa”, er et lille familieejet vinhus, som ligger i Hawkes Bay-området. Familien Glazebrook etablerede vinhuset i 1981, men havde ejet jorden i 100 år. I gammel tid blev jorden brugt som væddeløbsbane, men i dag står pryder Ngatarawa vinhuset arealet.

Vinhuset blev i første omgang kendt for sine elegante dessertvine produceret på Riesling, men i løbet af de senere år har huset også modtaget anerkendelse for vine produceret på andre druer såsom: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Malbec. Hos Ngatarawa producerer man to typer af vine, Glazebrook vinene (Dry Riesling, Chardonnay, Merlot etc.) og Stables vinene (Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay etc.)

PRODUKTDETALJER
Reference

9417114105025

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Hawkes Bay

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Velegnet til

Skaldyr, salater og grønne retter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Stables Sauvignon Blanc, New Zealand Ngatarawa Wines