Simonnet Febvre Chablis, Frankrig

Vis stort billede
Simonnet Febvre Chablis, Frankrig

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

100% Chardonnay fra marker med 20-25 år gamle vinstokke. Markerne er rige på mergel, kalksten og sandsten, der alt sammen er med til give vinen sin fine syre og mineralske smag. Dette er text-book Chablis. Fornem aroma med nuancer af hvide blomster, ananas, melon og flint. Smagen har en flot renhed, citrusfrugt og mineralsk eftersmag som man kun kan få i Chablis. Flot match til f.eks. fisk/skaldyr, salater med fjerkræ eller blot til hygge på terrassen. Vi anbefaler at nyde vinen ved 8-10 grader og indenfor 5 år fra høståret.

Flere detaljer

Mere info

17/20 point - Forlaget SMAG:
"Den er nok enkel af bygning, men den er også konsekvent og en mere end glimrende madvin, diskret i smag, sikker i stil. Den har klassisk Chablis' dyder, den er knastør, kontant og mineralsk, lidt stejl og helt uden sødme eller overtalende charme. Det er derfor, den passer så godt til fiskebordet." - Henrik Oldenburg, Forlaget SMAG, Oktober 2015

Maison Simonnet-Febvre blev grundlagt i 1840 af Jean Febvre. Igennem årene har man opkøbt parceller blandt de bedste terroir i Chablis, bl.a. 1. Cru Mont de Milieu og ikke mindst Grand Cru Les Preuses. Ved siden af egne marker køber man druer fra nogle af området bedste marker, bl.a. Montmains, Montée de Tonnerre, Blanchot og Les Clos. I dag ejes Simonnet-Febvre af et af Bourgognes mest prestigiøse vinhuse – Louis Latour – og det ejerskab har været med til at placere Simonnet-Febvre i toppen af hierarkiet i Chablis.

PRODUKTDETALJER
Reference

3422511000329

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Bourgogne, Chablis

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Serveres ved

8-10 °C

Anmeldelser

17/20 point - Forlaget SMAG

Velegnet til

Fisk/skaldyr, salater med fjerkræ

Konservering

Indeholder sulfitter

Simonnet Febvre Chablis, Frankrig Simonnet Febvre