Shaw & Smith Sauvignon Blanc, Australien

Vis stort billede Tilføj
Shaw & Smith Sauvignon Blanc, Australien

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

14 er den 25. årgang af denne ikoniske Sauvignon Blanc fra Australien. Vinen følger den samme opskrift som den altid har gjort: 100% Sauvignon Blanc fra Shaw + Smiths parceller på Balhannah, Woodside og Lenswood markerne. Håndplukket, lave udbytter, koldgæret i ståltanke, kort modning på gærresterne og tidligt på flaske for maksimal friskhed. Fantastisk aroma med nuancer af bl.a. passionsfrugt, pære og brændenælder. Smagen har mineraliteten man forbinder med Sancerre, men med den intense, kølige og tropiske frugt fra de kølige bakker oppe i Adelaide Hills.

Vi anbefaler at nyde vinen i sin ungdom, gerne i selskab med fisk/skaldyr. Dette er Sauvignon Blanc på meget højt niveau og det til en pris langt under konkurrenterne.

Flere detaljer

Mere info

95 point - James Halliday:

"The run of quality continues but the vibrancy of this release sets it apart. This glistens both in the glass and on the palate. Vibrant tropical fruit with nuances of cut grass and chalk. Bounces with flavour from the attack all the way through to a lengthy finish. Reeks of fruit and confidence, as they say ."


Fætrene Martin Shaw og Michael Hill Smith blev i 1989 enige om, at udleve deres drøm om at lave topvine til fornuftige priser i det kolde Adelaide område. Sammen ejer de nu ca. 65 ha jord i området, og ønsker ikke at være større end de er nu. De er specialiserede i Sauvignon Blanc, M3 Chardonnay, og kold-klima Shiraz, og har for nyligt også skabt et lille parti Pinot Noir.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316770000104

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Adelaide

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sauvignon Blanc

Anmeldelser

95 POINT AF James Halliday

Konservering

Indeholder sulfitter

Shaw & Smith Sauvignon Blanc, Australien Shaw & Smith Pty Ltd