Shaw & Smith Chardonnay M3, Australien

Vis stort billede
Shaw & Smith Chardonnay M3, Australien

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Målet med denne Chardonnay er at skabe en Chardonnay med mulighed for lagring. Druerne stammer fra Woodside vinmarken, som er placeret i de kolde Adelaide Hills, hvor der findes perfekte modningsforhold for Chardonnay. De benyttede druer håndplukkes, hvorefter de gæres malolactisk i 10 måneder franske Allier og Vosges eg. Vinen er elegant og balance skabes med en syre der holder i mange år.

Flere detaljer

Mere info

96 point - James Halliday:

"The grapes come from exceptional estate vineyards at Lenswood, Lobethal and Woodside, and the wine has always been known for its complexity, part due (although you mightn't realize this) to its use of mlf; fermentation in a cool, largely underground, cellar is another part of the explanation for the unfailing ability of the wine to deliver the goods ."


Fætrene Martin Shaw og Michael Hill Smith blev i 1989 enige om, at udleve deres drøm om at lave topvine til fornuftige priser i det kolde Adelaide område. Sammen ejer de nu ca. 65 ha jord i området, og ønsker ikke at være større end de er nu. De er specialiserede i Sauvignon Blanc, M3 Chardonnay, og kold-klima Shiraz, og har for nyligt også skabt et lille parti Pinot Noir.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316770010127

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Adelaide

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Chardonnay

Anmeldelser

96 POINT AF James Halliday

Konservering

Indeholder sulfitter

Shaw & Smith Chardonnay M3, Australien Shaw & Smith Pty Ltd