Sandhi Chardonnay Santa Barbara County, USA, 2013

Vis stort billede
Sandhi Chardonnay St. Barbara County, USA, 2013

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

2013 årgangen af Santa Barbara Chardonnay er blød og fyldig i smagen med aroma af citrus blomster og frugt noter af limefrugter og citroner sammen med noter af egI ganen har den en god struktur og den gode balance gør det til en meget madvenlig og imødekommende vin.

Vinen er sammensat af druer fra forskellige vinmarker der ligger i Santa Maria Valley, Santa Ynez Valley og Sta. Rita Hills. Gennemsnitsalderen for de fleste af vinstokkene er over 30 år.

Flere detaljer

Mere info

Sandhi er en vingård i Californien der fokuserer deres vinproduktion på udvalgte vinmarker fra Sta. Rita Hills i Santa Barbara County. Vingården blev grundlagt i 2010 af Rajat Parr, direktør for Michael Mina Restaurants, Charles Banks, den tidligere ejer af Jonata og Screaming Eagle, samt vinproducent Sashi Moorman.

Sandhi repræsenterer en union der er afgørende for produktion af vin: Samarbejdet mellem mand, jord og vin. Alle disse tre elementer er nødvendige for at skabe store vine. De enkelte vinmarker er nøje blevet undersøgt i forhold til egenskaber, personlighed, og balance. Ved at trække på viden fra de lokale vinbønder, der kender vinmarkerne, kan Sandhi skabe vine med stor finesse, mineralitet, syrlighed, struktur og balance.

PRODUKTDETALJER
Reference

5712870401010

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Druesorter

100% Chardonnay

Konservering

Indeholder sulfitter

Sandhi Chardonnay Santa Barbara County, USA, 2013