Redtree Chardonnay, Californien, USA

Vis stort billede
Redtree Chardonnay, Californien, USA

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Druerne kommer fra det kølige Sonoma og Mendocina i det nordlige Californien. Her en klassisk Chardonnay aroma med nuancer af bl.a. citrus, fersken, vanilje og blomster. Smagen har en elegant og frisk frugt der gør vinene bredt anvendelig i selskab med f.eks. fisk/skaldyr, lyst kød, pastaretter eller blot til hygge.

Flere detaljer

Mere info
Årgang 2012 fik 5/6 Stjerner og B.T. SØLV:
"Behageligt tør, medium fyldig hvidvin med lækker, saftig smag af citrus, ferskner, pærer, tropisk frugt og harmonisk vaniljestrejf. Serveres ved 8 grader. Velegnet til hygge med fast ost, medium kraftige retter."
- Tim Vollerslev, B.T., Juli 2014

Om vinhuset:
Bag Redtree vinene står Cechetti familien og ikke mindst vinmager Bob Broman. Han havde tidligere ansvaret for vinene hos top producenten Sebastiani, men er i dag 100 % dedikeret til at producere klassiske californiske vine i et fornuftigt prisleje. Fokus er Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir fra det kølige nordlige Californien og Zinfandel fra det varmere Central Valley. Redtree er på under 10 år blevet et af de mest populære brands blandt vinelskere i USA og nu er turen kommet til Danmark.
PRODUKTDETALJER
Reference

898756001026

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13,4%

Indhold

75 cl

Område

Californien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Chardonnay

Serveres ved

8-10 °C

Velegnet til

Fisk/skaldyr, lyst kød, pastaretter eller blot til hygge

Konservering

Indeholder sulfitter

Redtree Chardonnay, Californien, USA